SC ROK – vastuullista hyvinvointia

SC ROK:n tarina alkoi vuonna 2016, kun kaksi pitkään toiminutta kuntosaliyrittäjää totesivat, että yhdessä olemme vielä vahvempia! Näin Kuntokeskus ROK:sta ja SC Sports Clubista syntyi SC ROK. SC ROK on upea hyvinvointikeskus, josta löydät monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet liikkua.
1.12.2018 kaksi toimipistettä yhdistyi yhdeksi neljänneshehtaarin suuruiseksi hyvinvointikeskukseksi entisen ROK:n toimipisteen tiloihin (Tehtaankatu 12). Treenipuitteet ovat meillä huipputasolla!

SC ROK:n kuntosali tyydyttää vaativimmankin treenaajaan tarpeet. Meillä treenaa ja viihtyy niin kuntoilijat, MM-tason kilpaurheilijat kuin kaikki siltä väliltä. Kuntosalialue on suuruudeltaan lähes 1500m2 ja sieltä löytyy useiden eri laitevalmistajien välineitä ja niin painopakka- kuin vipuvarsilaitteita. Uusimpana tulokkaana kuntosalilaitevalikoimamme täydentyi joulukuun alussa Technogym ARTIS® -laitesarjalla. ARTIS®-sarjassa yhdistyvät design ja tunne, yhdessä teknologian, tutkimuksen ja uusiutuvan energian kanssa.  Uusimman ja hienoimman teknologian lisäksi kuntosalimme sisältää kaikki vanhan liiton peruskuntosalivälineet: nostopaikat, kyykkylavat, taljat, penkit ja vapaat painot, joita löytyy 70kg saakka.

Toiminnallinen sali pitää sisällään mm. kelkan, köydet, kuntopalloja 11kg ja kahvakuulia 36kg saakka, boxeja, monitoimiräkit. Toiminnallisen salin puolelta löytyy myös voimamieskilpailijoiden treenivälineet, jotka ovat kaikkien käytettävissä. Voit kokeilla treeniksi vaikka farmarikävelyä tai Conaninpyörää!

Ryhmäliikuntasali on 300m2 suuruinen ja sinne mahtuu jopa 70 liikkujaa kerrallaan! Tässä salissa tunnelma on aina huipussaan ja ilmanvaihto toimii – täällä on helppo hengittää ja keskittyä liikkunnan iloon osaavien ohjaajien johdolla! Ryhmäliikuntatarjontamme on taatusti kaupungin kattavin ja laadukkain sisältäen suositut LESMILLS ja SPECO® HOT-tunnit kuin omat tuntimme. Lisätietoa ryhmäliikunnoista löydät täältä. Osa tunneista on keskitetty tunnelmalliseen lämpösaliin, johon mahtuu n. 20 treenaajaa kerralla. Lämpösalin tunteja ovat kehonhuolto-, SPECO® HOT- ja LesMills BODYBALANCE™ -tunnit.

Livetuntien lisäksi ryhmäliikuntasali on virtuaalituntikäytössä. Virtuaalitunnit ovat vapaasti käytössä ja käynnistettävissä salin ollessa vapaana. Joka päivälle löytyy myös muutama aikataulutettu virtuaalitunti, jotka löytyvät ryhmäliikunta-aikataulusta.

Cardiosali sisältää lämmittelylaitteet: crosstrainerit, juoksumatot sekä spinning-pyörät.

Kehonhuoltotilassa on tilaa pyöritellä keppiä ja venytellä tai tehdä core- tai liikkuvuustreeniä.

Sisäänkäynti hyvinvointikeskuksen pääovista (Itäisen Kirkkokadun ja Tehtaankadun kulmassa) vastaanoton aukioloaikoina ja muina aikoina takaovesta (Läntinen Kirkkokatu).  Ympäröivillä kaduilla parkkiaika pysäköintikiekolla 1h ja parkkihallissa 3h.