Teit loistavan valinnan valitessasi juuri meidät liikuttamaan sinua, kiitos siitä. Haluamme nyt kertoa muutaman asian, jotka auttavat pääsemään hyvään vauhtiin kanssamme heti alusta alkaen.

VASTAANOTTO PALVELEE KAIKISSA JÄSENYYTEEN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

Vastaanoton osoite Tehtaankatu 12, 67100 KOKKOLA.

Vastaanoton aukioloajat ma-to klo 14-21, pe klo 10-18, la-su suljettu.

Arkipyhät tai juhlapyhien aatot saattavat tuoda poikkeuksia aukioloaikoihin.

Yhteyttä voit ottaa info@scrok.fi tai puhelimitse 045 260 8180.

Muut yhteystiedot ja palvelut löydät nettisivuiltamme https://scrok.fi/ .

Instagram: sc_rok

Facebook: SC ROK ja suljettu ryhmä jäsenillemme SC ROK Treenikamu

Ota sometilimme seurantaan, niin pysyt kärryillä kuntokeskuksen ajankohtaisista asioista!

LIIKUNTASETELIT, LASKUTUS JA E-LASKUN KÄYTTÖÖNOTTO

Laskutusjaksomme on aina täysi kalenterikuukausi ja jäsenyysmaksun eräpäivä on aina kuukauden 1. päivä. Voit käyttää jäsenyytesi maksamiseen liikuntaseteleitä sekä sähköisiä liikuntaetuja vastaanotossamme. Toimitamme tulevat laskut noin 14 vrk ennen eräpäivää verkkopankkiinne.

E-laskuttaja hakua varten tarvitset jonkin näistä tiedoista:

Nimi: Sports Club ROK OY
Tilinumero: FI72 5162 0020 2572 03
Y-tunnus: 2772199-1

Alla ohjeet kuinka sinun tulee toimia. E-laskun käyttöönoton voi tehdä vain selaimen kautta. Perimme lähetetystä paperilaskusta 5e toimituskulut ja maksumuistutuksista 5e.

1. Kirjaudu verkkopankkiisi
2. Hae E-laskuttajat (tee E-laskusopimus) joko yrityksen nimellä, tilinumerolla tai Y-tunnuksella
3. Valitse yritys ja syötä oma henkilötunnus rekisteröintinumeron kohdalle ja viitenumeron kohdalle asiakasnumerosi, mikäli se ei ole tiedossasi käytä numeroa 123.
4. Täytä loput vaadituista kohdista ja lähetä tiedosto

PARKKEERAAMINEN JA SISÄÄNTULO

Vastaanoton aukioloaikoina sisäänkäynti osoitteessta Tehtaankatu 12 kauppakeskuksen pääovista liukuportaita tai hissiä käyttäen. Vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella sisään- ja uloskäynti vain sivuovesta Läntinen Kirkkokatu 2. Oven oikealta puolelta löydät lukijat kulkuavaimille. Musta lukija tekstillä ”SCROK” toimii pyöreälle mustalle kulkuavaimelle, jollainen sinullakin on käytössäsi. Kiinteistössä on parkkihalli, jota voit käyttää treeniesi aikana. Halli on auki 24h ja parkkiaika kiekolla 3h. Mikäli parkkihallin ovet ovat kiinni, ne avautuvat ovien sivussa olevista painikkeista.

PUKUHONEET JA TREENAAMINEN

Huomioithan seuraavat asiat niin treenit sujuvat miellyttävästi kaikilla:
-Saapuessasi salille sinun tulee kirjautua sisään kulkuavaimellasi. Sisäänkirjautumisautomaatit sijaitsevat sekä vastaanoton palvelutiskillä että takaoven läheisyydessä. Valitse kosketusnäytöltä joko kuntosali tai ryhmäliikuntatunti. Mikäli osallistut ryhmäliikuntatunnille saat kirjauduttuasi pienen lapun, jonka ohjaaja kerää tunnin alussa.

-Tarvitset oman lukon pukuhuoneiden kaappeihin. Vastaanotosta voit tarvittaessa ostaa lukon.

-Pukuhuoneiden läheisyydestä löytyy myös lukittavat lokerot.
-Mikäli et käytä peseytymistiloja, toivomme sinun käyttävän tilavampia pukuhuoneita (takaovesta katsottuna vasemmalla), jotta peseytyijlle jää paremmin tilaa.

-Palauta käyttämäsi välineet kuten käsipainot, levypainot, matot, kuminauhat tms. paikoilleen käytön jälkeen.

-Älä tarpeettomasti tiputtele välineitä.

-Ilmoita henkilökunnalle rikkinäisistä laitteista ja välineistä; vikalista löytyy ilmoitustaululta.

-Lämmittelylaitteista on hyvä pyyhkiä hiet käytön jälkeen.

-Mikäli käytät asiakaskeittiötä niin jätä jälkeesi siisti tila seuraavalle käyttäjälle.

-Saavuthan ryhmäliikuntatunneille ajoissa; tunti alkaa kalenterissa kerrottuna ajankohtana ja tunneille on hyvä saapua n. 5 min ennen kalenterissa merkittyä aikaa.

RYHMÄLIIKUNTATUNNILLE PAIKAN VARAAMINEN (SCROK-jäsenyys)

Varaamalla paikan itsellesi etukäteen, varmistat paikkasi tunnilla, joten suosittelemme tämän käytännön haltuunottoa. Tunnin varattuasi saat myös tekstiviesti-ilmoituksen mikäli tuntiin kohdistuu muutoksia tai se on jouduttu perumaan esim. ohjaajan sairastumisen vuoksi. Olet kuitenkin tervetullut tunneille vaikka et jostain syystä ennakkovarausta ole ehtinyt tekemään. Muistathan myös perua tunnin mikä olet estynyt tulemaan tunnille, peruutuksen voit tehdä kalenterissa tai peruutusajan umpeuduttua soittamalla vastaanottoomme.

Ryhmäliikunta-aikataulu löytyy osoitteesta: https://scrok.cubemanager.fi/client

Ensimmäisen kerran kirjaudu sisään järjestelmään sähköpostiisi tulleella linkillä. Sisäänkirjauduttuasi pääset varaamaan tunteja. Mikäli sinulta puuttuu tunnus ja salasana, ota yhteyttä vastaanottoon.


JÄSENYYTEEN KUULUVAT PALVELUT

Inbody-mittari on kaikkien jäsentemme vapaassa käytössä. Laitteen käyttöhjeet löytyvät seinältä laitteen vierestä. Laite sijaitsee keskellä salia vastaanotolta päin tultaessa suoraan eteenpäin olevalla seinustalla. Lataamalla puhelimeesi maksuttoman MyWellness-sovelluksen, saat mittaustulokset talteen itsellesi.
Hierontatuolit ovat niinikään kaikkien jäsentemme vapaassa käytössä. Ne sijaitsevat Inbody-mittarin viereisessä hämärässä tilassa (2kpl).
Infrapunasaunat löytyvät sekä naisten että miesten pukuhuoneista. Saunan voi käynnistää itse ohjeiden mukaan ja peseytymisen jälkeen voit lainata kylpytakkia millä on mukava siirtyä pukeutumaan isompaan pukeutumistilaan. Kylpytakki palautetaan henkariin lainauksen jälkeen ja henkilökunta huolehtii niiden pesusta 1krt/viikko.
Hyvinvointikoordinaattori Milla auttaa ja opastaa mikäli sinulla on kysyttävää ryhmäliikuntatuntien sisällöistä tai mistä tahansa jäsenyteesi liittyvästä asiasta (milla@scrok.fi tai 0401732018).
Workshopit vaihtuvin teemoin. Seuraa ilmoittelua somessa sekä salin ilmoitustaululla.
Solarium (SC ROK-jäsenyys) on käytettävissä vain vastaanoton aukioloaikoina. Varaukset kuluvalle viikolle vastaanotosta ja ilman varausta saapumisjärjestyksessä.
Travelpassin (SC ROK-jäsenyys) jolla pääset maksutta CMS-ketjun kuntosaleille ympäri Suomen, voit noutaa tarvittaessa vastaanotosta (passi voimassa 1kk leimaamispäivästä).

MUUT PALVELUT

Meiltä löydät monipuoliset palvelut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Nettisivuilta löydät lisätietoa, jos tarvitset Personal Trainerin palveluita tavoitteesi saavuttamisessa. Jäsenillämme on käytössä myös fysioterapeutin palvelut yhteistyössä Kokkolan OMT-klinikan kanssa; kysy lisää vastaanotosta.

Meille tärkeintä on, että viihdyt seurassamme ja haluammekin muistuttaa, että meiltä löytyy useita osaavia liikunta-alan ammattilaisia, joten ethän epäröi kysyä apua harjoitteluusi ja hyvinvointiisi liittyvissä asioissa. Laitetaan yhdessä homma toimimaan ja nostetaan kuntosi sopivan rennosti, mutta riittävän tiukasti seuraavalle tasolle.

Liikunnallisin terveisin,

SC ROK:n henkilökunta