JÄSENTIEDOTE KORONAVIRUKSESTA

ARVOISA SC ROK:N ASIAKAS

Suhtaudumme koronavirukseen erittäin vakavasti ja noudatamme viranomaisten suosituksia, sekä seuraamme tilannetta jatkuvasti. Toistaiseksi meillä liikutaan normaalisti, kun viranomaiset eivät ole toisin ohjeistaneet. Tarjoamme jäsenillemme myös mahdollisuuden etäharjoitteluun netin kautta.

MITÄ ME TEEMME?

Olemme lisänneet käsihygienia-pisteitä. Ensimmäiset löydät heti kirjautumiskoneelta saapuessasi. Kuntosalilta löytyy useita desinfiointiainepulloja, joilla voit suihkuttaa ja pyyhkiä paperilla kuivaksi käyttösi jälkeen pinnat laitteista.

Kaikki työntekijät, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat matkustaneet ulkomailla millä tahansa alueella oleskelevat kotona turvallisuussyistä 14 päivää (ulkoministeriön suositus).

MITÄ SINÄ VOIT TEHDÄ?

Jos olet jo karanteenissa / oireilet flunssasta, pysy kotona.
Hyvä käsihygienia on vielä tärkeämpää kuin ennen!

PESE KÄDET SALILLE SAAPUESSASI SEKÄ SALILTA POISTUESSASI!!!

Sinun ei pitäisi koskaan treenata, kun olet sairaana. Kunnioita tätä!

SC ROK:N JÄSENEN ETU

Halutessasi annamme sinulle mahdollisuuden myös kotona liikkumiseen, jos itse niin päätät. Sinulla on nyt 2 kk aikaa maksutta käyttää Les Millsin 95 eri ohjelmaa netin kautta. Näin me haluamme mahdollistaa sinulle etäharjoittelun niin toivoessasi. Jäsen, saat linkin tämän päivän aikana sähköpostiisi.

Tilanteen muuttuessa päivitämme tietoja www-sivuillamme sekä some-kanavissa.

Yhteistyöterveisin, SC ROK:n tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *