SC ROK -kuntosalille ovat kaikki tervetulleita!

SC ROK:n tarina alkoi vuonna 2016, kun kaksi pitkään toiminutta kuntosaliyrittäjää totesivat, että yhdessä olemme vielä vahvempia! Näin Kuntokeskus ROK:sta ja SC Sports Clubista syntyi SC ROK. SC ROK on upea kuntokeskuskonaisuus, josta löydät monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet liikkua.
Se on vaan niin SC ROK!
Pukeudu kuinka haluat, treenaa kuinka haluat ja ole oma ihana itsesi. SC ROK:n kuntosalilla vallitsee rento, mukava ilmapiiri, jossa jokainen keskittyy omaan treeniinsä ja antaa muidenkin harjoitella rauhassa. Meillä treenaa ja viihtyy niin kuntoilijat, MM-tason kilpaurheilijat ja kaikkea siltä väliltä. Ruuhkaisimmat ajat salilla ovat arki-iltaisin klo 17–19 välillä. Jos kaipaat omaa rauhaa, kannattaa harjoitusaika valita näiden aikojen ulkopuolelta tai liittyä SC ROK:n jäseneksi, jolloin pääset salille aamuvarhaisesta yömyöhään klo 5-24.
Tee harjoittelustasi monipuolisempaa!
Kuntosaliharjoittelu ei katso ikää, kokoa tai kuntoa, kokeile rohkeasti tai ota avuksesi Personal trainer -palvelut. Harrastit sitten mitä tahansa urheilua penkkiurheilusta lähtien, kuntosalilta saat voimaa ja kestävyyttä. Myös kilpaurheilijoille ja henkilöille, joilla on suuria tavoitteita esim. painonpudotuksen suhteen suosittelemme Personal trainer -palveluita. Kun tiedät mitä teet, miten teet ja miksi teet, motivaatiosi on huipussaan ja saat varmasti tuloksia aikaan! Alle 16-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus ja vastuu salilla harjoitteluun. Lisätietoja nuorten harjoittelusta saat vastaanotostamme. Tutustu myös yleisiin turvallisuus- ja järjestyssääntöihimme.

Jäseneksi voit myös liittyä TÄSTÄ