SC ROK

 

SC ROK -kuntosaleille ovat kaikki tervetulleita!

SC ROK:n tarina alkoi vuonna 2016, kun kaksi pitkään toiminutta kuntosaliyrittäjää totesivat, että yhdessä olemme vielä vahvempia! Näin Kuntokeskus ROK:sta ja SC Sports Clubista syntyi SC ROK. SC ROK on upea kuntokeskuskonaisuus, josta löydät monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet liikkua. Tällä hetkellä toimimme kahdessa toimipisteessä; SC ja ROK.
Se on vaan niin SC ROK!
Pukeudu kuinka haluat, treenaa kuinka haluat ja ole oma ihana itsesi. SC ROK:n kuntosaleilla vallitsee rento, mukava ilmapiiri, jossa jokainen keskittyy omaan treeniinsä ja antaa muidenkin harjoitella rauhassa. Meillä treenaa ja viihtyy niin kuntoilijat, MM-tason kilpaurheilijat ja kaikkea siltä väliltä. Ruuhkaisimmat ajat salilla ovat arki-iltaisin klo 17–19 välillä. Jos kaipaat omaa rauhaa, kannattaa harjoitusaika valita näiden aikojen ulkopuolelta tai liittyä SC ROK:n jäseneksi, jolloin pääset salille aamuvarhaisesta yömyöhään klo 5-24.
Tee harjoittelustasi monipuolisempaa!
Kuntosaliharjoittelu ei katso ikää, kokoa tai kuntoa, kokeile rohkeasti tai ota avuksesi Personal trainer -palvelut. Harrastit sitten mitä tahansa urheilua penkkiurheilusta lähtien, kuntosalilta saat voimaa ja kestävyyttä. Myös kilpaurheilijoille ja henkilöille, joilla on suuria tavoitteita esim. painonpudotuksen suhteen suosittelemme Personal trainer -palveluita. Kun tiedät mitä teet, miten teet ja miksi teet, motivaatiosi on huipussaan ja saat varmasti tuloksia aikaan! Alle 16-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus ja vastuu salilla harjoitteluun. Lisätietoja nuorten harjoittelusta saat vastaanotostamme. Tutustu myös yleisiin turvallisuus- ja järjestyssääntöihimme.

Jäseneksi voit myös liittyä TÄSTÄ