SC ROK

1.12.2018 lähtien vain yksi toimipiste ROK:n tiloissa (Tehtaankatu 12). Tilat laajenevat ja molempien toimipisteiden välineistö yhdistetään parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi! Vastaanotto ja ryhmäliikunnat myös jatkossa uusissa toimitiloissa.

SC:n toimipisteessä on kuntokeskuksemme sydän; vastaanotto valmiina palvelemaan sinua! Ryhmäliikuntatunnit hikoillaan täällä kahdessa eri salissa sekä sisäpyöräily omassaan. Treenien jälkeen voi rentoutua saunan lämmössä kellonajasta riippumatta. Solarium ja infrapunasauna löytyvät myös täältä. Suuren kuntosalin lisäksi SC:llä on käytössä vain naisille omistettu kuntoilutila.
SC:n kuntosalilta löydät eri laitevalmistajien parhaimpia laitteita monipuoliseen kuntoiluun. Impulsen painopakka- ja Smith-laitteet sekä monipuoliset säädettävät penkit. Sterling -vipuvarsilaitteet, Goljat -voimailulaitteet, kahvakuulat, kuntopallot, kiipeilyteline yms. SC:ltä löytyy suuri määrä erilaisia aerobisia kuntoilulaitteita kuten juoksumattoja, kuntopyöriä, crosstrainereitä ja soutulaitteita sekä porraskone!
Kauppakeskus Chydenian toisessa kerroksessa sijaitsevasta valoisasta kuntosalista avautuu laaja näköala Rautatienkadulle. Sisäänkäynti Rantakadulta. Samassa rakennuksessa parkkihalli, jossa ilmaista pysäköintiaikaa 3h.