SC ROK -KULISSIEN TAKANA OSA 3

MITÄÄN ASIAKASPALVELUN HELMIÄHÄN NÄMÄ KAKSI EIVÄT OLE…

Timo yrittää ihan tosissaan piiloutua. 😉

…mutta remonttireiskoina hekin pääsevät loistamaan! He ovat omistajakaksikko Timo ja Esa. Useimmiten nämä herrat viihtyvät hyvinvointikeskuksemme taustajoukoissa, mutta tulevien viikkojen aikana heihin voi törmätä SC:n toimipisteessä kantamassa, tuomassa, viemässä, poraamassa, maalaamassa, mitä kaikkea pieneen pintaremonttiin nyt kuuluukaan. Näyttävät siis kiireisiltä ja tehokkailta. 😉 Muutoin heitä voi tavata aina sillon tällöin vastaanotossa, ja muun työaikansa he viettävät niin toimistohommissa kumpikin omiin vastuu- ja vahvuusalueisiinsa keskittyen kuin ns. ”joka paikan höylinä” milloin missäkin päin hyvinvointikeskusta.

Esalla on pitkä ja monipuolinen historia kuntosalialalta: hän on toiminut niin kuntosalilaitteiden myynnin parissa kuin ollut mukana luomassa Suomeen nykyistä jäsenmallista kuntosalitoimintaa. Yrittäjänä Esa on toiminut jo yli 10 vuoden ajan ja hän on ollut mm. CMS Finland-ketjun (itsenäisten kuntosaliyrittäjien yhteenliittymä) johdossa, johon SC ROK tänäkin päivänä kuuluu. SC Sports Clubin puikkoihin Esa tuli vuonna 2015 ja heti vuoden kuluttua laitettiin hynttyyt yhteen Kuntokeskus ROK:n ja Timon kanssa ja synnytettiin SC ROK. Miehet tunsivat pitkältä ajalta entuudestaan, joten mistään yhden yön jutusta ei ollut kyse.

Esan työmaata ja vahvuusaluetta SC ROK:ssa ovat myynti, markkinointi ja jatkuva toiminnan kehittäminen. Häneltä kuullaan aina taatusti palaverien villeimmät ideat! Joka perjantai löydät Esan palvelemasta vastaanotostamme, joten kimuranteimmat maksuvaihtoehdot ja kysymykset kannattaakin tulla hoitamaan jonain muuna päivänä Sailan kanssa. Viiiitsivitsi. 😉 (toim. huom. Artikkelin kirjoittamisen ja julkaisun välisenä parina päivänä ehti tapahtua: Tämähän ei ollut ihan vitsi, ja enää et löydä Esaa vakituisesti perjantain vastaanotosta. Pari viikkoa riitti ja tuli siirto muihin tehtäviin. XD Jatkossa Saila on omalla tontillaan vastaanotossa myös perjantaisin. <3 ) Esalla on omaa liikuntataustaa erilaisten itsepuolustuslajien parissa, mutta viime vuosina ne ovat väistyneet leppoisampaan menoon, ja nykyään vapaa-aikanaan Esa viihtyy ulkoilmassa lenkkeillen ja pyöräillen sekä kesäisin purjehtien. Bodycombatin palatessa tuntitarjontaamme, Esa lupaili, että aikoo lähteä sitä kokeilemaan. Varokaa vaan taistelijat!

Timo on päätynyt kuntosalialalle monen mutkan kautta ja onkin tehnyt totaalisen alanvaihdoksen mm. puutarhurista (:D) ja levyseppähitsaajasta kuntosaliyrittäjäksi. Omaa yrittäjyyttä Timolla on takana yli 10 vuotta, mutta yrittäjyys on kulkenut suvussa jo useamman sukupolven ajan ja Timon ensimmäiset kesätyöt ovatkin olleet isoisän yrityksessä pyöräkorjaajana. SC ROK:ssa Timon vastuualueena on talousasiat; paljon siis perinteistä konttorityötä. IT-tueksikin hän muulle henkilökunnalle usein (tahtomattaankin…) päätyy, mutta johdot, piuhat ja tietokone- ja puhelimien ohjelmat ovat hänelle yhtä helppoa kauraa kuin jääkiekkoilijalle luistelu. Aasinsiltana tästä päästäänkin Timolle rakkaaseen ja tärkeään harrastukseen jääkiekkoon. Tämä harrastus on Timolle niin tärkeä, että kun valinta ryhmäliikunnan ohjausten ja jääkiekon välillä täytyi tehdä, oli selvää että kiekko voittaa. Vapaa-ajallaan Timo viettää aikansa perheen kanssa ja 2-vuotias Elmeri-poika tuokin vipinää koti-iltoihin.

Kuullaan piakkoin seuraavan jutun merkeissä. Lempeää ja liikunnallista lokakuuta kaikille! 🙂