SC ROK

SC ROK -KULISSIEN TAKANA OSA 4

HYVINVOINNIN HENGETÄR

 

Bodyattackin jälkeinen fiilis!

 

Syksyn mittaan esittelimme teille henkilökuntaamme ja tutuiksi ovat tulleet jo omistajat Timo ja Esa, ryhmäliikuntavastaava Liisa sekä palveluvastaava Saila (jutut heistä löytyvät nettisivujen etusivulta rullaamalla alas). Muutto- ja jouluhulinat ovat pitäneet meidät kiireisinä, mutta nyt on vihdoin aika esitellä vielä yksi vakiokalustoon kuuluva henkilö: hyvinvointikoordinaattori Milla.

Millan päätyötä SC ROK:ssa on huolehtia asiakkaiden hyvinvoinnista. Milla avustaa esimerkiksi valitsemaan sopivia ryhmäliikuntatunteja, auttaa rakentamaan sopivan liikuntaviikon, neuvoo ja opastaa ihan missä tahansa meillä kuntoiluun liittyvässä asiassa, jotta jäsenet saavat kaiken mahdollisen irti jäsenyydestään. Mikään asia ei ole liian pieni tai liian suuri tämän naisen ratkaistavaksi – älä epäröi siis ottaa yhteyttä! Vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja esimiestehtävissä ovat antaneet hänelle eväät ihmisten kohtaamiseen ja erilaisista työtehtävistä suoritumiseen. Jos hän ei vastausta löydä itse, selvittää hän oikean tahon, joka osaa auttaa. Milla on siis ihan jokaista jäsentämme varten ja mikä parasta: veloituksetta! 🙂

Kaikkea työaikaansa Milla ei pelkästään hyvinvointikoordinoi, vaan hänet voi tavata myös ryhmäliikuntatunnilla ohjaajana, kuntosalin puolella personal trainerina sekä urheiluhierojana. Ryhmäliikuntatunteja hän on ohjannut jo monta vuotta, ja hänelle rakkain (ja ensimmäinen ohjauslaji) on LesMills Bodyattack. Millan omien sanojen mukaan Bodyattack on parasta mitä voi tehdä housut jalassa. 😉 Työskennellässään kokoaikaisesti liikunnan ja hyvinvoinnin parissa on lajirepertuaarikin kasvanut ja hänet voit tavata monilla eri ryhmäliikuntatunneilla vauhdikkaista lempeisiin lajeihin. Urheiluhierojan ammattitutkinto ja personal trainerin opinnot ovat tuoneet vankan pohjan ja tietotaidon työskennellä liikunnan ja hyvinvoinnin moniosaajana.

Millan parhaita puolia ovat periksiantamattomuus, päämäärätietoisuus, positiivisuus, kyky innostaa ja motivoida. Heikkouksia ja kehitettävääkin löytyy ja niistä mainittakoon kärsimättömyys ja nälänsietokyky (ts. sitä ei ole)… Lähipiiriltä voi kysellä lisäinfoa. XD Hän elää arkeaan kuten itse opettaa pt-valmennuksissaan: nauttii terveellisistä elämäntavoista ja kovista treeneistä, mutta osaa vastapainoksi ottaa ilon irti myös rennosta olemisesta ja jäätelöstä. 🙂 Vapaa-ajallaan tämä tehopakkaus viihtyy siis missäs muualla kuin kuntosalilla. Punttitreenit ovat vastapainoa jumpille ja Millalle omaa aikaa ja treeniä, jumpilla kun keskitytään asiakkaisiin. Muu aika kuluukin alakouluikäisten lasten kanssa; vauhtia, vaarallisia tilanteita, hauskuutta ja hulluttelua ei tästä arjesta puutu.

Milla toivoo teiltä paljon yhteydenottoja asiassa kuin asiassa. HV-koordinaattori on ihan jokaista varten. <3
Yhteystietoihin pääset tästä