SC ROK

TIETOISKU REMONTISTA JA MUUTOSTA! (Päivitetty 28.11.2018)

Muutos- ja remonttityöt ovat hiukan aikataulusta jäljessä kun osa tilatuista tavaroista ja materiaaleista ovat myöhässä.

Tiedoksenne tapahtumien kulun aikataulusta:

Uusi toiminnallinen sali on käytössä, mutta räkkejä emme vielä ole voineet kiinnittää lattiaan kun odotamme toimitusta räkit yhdistävästä monkey barista joka ei vielä ole saapunut. Huomioittehan tämän harjoittelussa.

Tänään keskiviikkona 28.11.2018 uudet Technogym laitteet saapuvat ja asennetaan

Asiakas keittiö on rakennettu ja odottaa edelleen tilattuja kalusteita.

Viikolla 49 pitäisi suihkuremontin olla valmis, ilmoitamme kun suihkut ROK:n pisteessä jälleen käytössä. Miesten vessat tulevat olemaan pois käytöstä viikolla 47-49, jolloin naisten vessa muuttuu unisex-vessaksi kaikkien käyttöön. Sopu sijaa antaa. 🙂 .

Lauantaina ja sunnuntaina 24.-25.11 muuttavat SC:n kuntosalilaitteet ja -välineet sekä pukuhuoneiden pukukaapit ROK:n toimipisteeseen. SC:llä ei voi enää kuntosalilla tuolloin treenata. ROK:n puolella voi treenata, mutta varaudu pieneen häslinkiin tai tekemään vaikka tosielämän toiminnallinen treeni kantoapuna. 😉 Ryhmäliikunnat viikon 47 normaalisti SC:llä.

Viikolla 48 SC:n toimipisteellä on enää vastaanotto ja ryhmäliikuntatunnit muuten normaalisti, paitsi Spinn- ja SPECO Pulse-sisäpyöräilytunnit ovat kaikki peruttu viikolla 48. Koska pukukaapit ovat jo muuttaneet, voi tavarat ottaa mukaan ryhmäliikuntasaleihin. Remontointi- ja järjestelytyöt jatkuvat ROK:ssa.

Perjantaista sunnuntaihin 30.11-2.12 on kaikki ryhmäliikuntatunnit peruttu ja ryhmäliikuntasalien välineistöt siirretään.

Lauantaina 1.12 asennetaan ip-saunat

Maanantaina 3.12 kaikki toiminta yhdessä toimipisteessä SC ROK:ssa! 🙂 Ihan valmista ei ehkä vielä ole, mutta parhaamme tehdään, jotta voidaan taas keskittyä olennaiseen eli nauttimaan liikunnan ilosta!

Meille jää vielä monta ehostus ja hienosäätö juttua joulukuulle, mutta tammikuussa viimeistään koko konsepti olisi tarkoitus olla valmiina.

  • Jalkalistojen asennusta
  • TV:t ja videotykit cardiosaliin
  • Logot ja teippaukset
  • Kynnyslistoja
  • Peilejä ristitaljoille
  • Paljon muuta 😉

Muista, että voit aina olla yhteydessä hyvinvointikoordinaattoriimme Millaan, mikäli jokin muutoksessa mietityttää. Milla on teitä varten! 🙂 Yhteystiedot ovat milla(a)scrok.fi ja puh 0401732018.

Ystävällisin terveisin,

SC ROK:n tiimi