Paikallisena yrityksenä haluamme tukea ja kannustaa myös muita paikallisia saman alan yrittäjiä ja teemme valikoitujen valmentajien kanssa yhteistyötä. Alta löydät SC ROK:n viralliset valmentajayhteistyökumppanit. Kysy rohkeasti apua meiltä SC ROK:sta tai valmentajilta suoraan löytääksesi itsellesi sopivimman valmentajan.

Terve!

Olen Maria. Kartturisi ja oppaasi matkalla kohti tavoitteitasi.
Valmennuskonseptini on tarkoitettu ihan jokaiselle, jolla on mikä tahansa terveyteen tai suorituskykyyn liittyvä tavoite. Olit sitten millä lähtötasolla tahansa, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi näyttöön perustuvin menetelmin sekä kahdenkymmenen valmennusvuoden tuomalla kokemuksella.
Arvostan ihmiskehon ihmeellisyyttä ja terveyttä todella korkealle, minkä vuoksi terveys on aina keskiössä jokaisessa valmennuksessani. Tavoittellinen urheilija tai työ- ja perhe-elämän ruuhkavuosissa painiva arjen sankari – voimme yhdessä tehdä sinusta terveemmän, vahvemman ja suorituskykyisemmän!
Olen täällä sinua varten!

Koulutus: Fysioterapeutti, työfysioterapeutti, ACE Certified Personal Trainer, Pose Method Running Specialist, SPNL Painonnoston ohjaaja, Westside Barbell -voimanostokoulutus, lukuisia kahvakuulavalmentajakoulutuksia mm. WKSF, IKSA.
Erityisosaaminen: Toiminta- ja suorituskykyinen keho näyttöön perustuvin harjoitusmetodein. Painonnoston, voimanoston sekä kahvakuulanostamisen tekniikkaopetus sekä tavoitteenmukaisen harjoittelun suunnittelu. Juoksutekniikkaopetus sekä kestävyysharjoittelun ohjelmointi. Harjoittelun erityistilanteet; kiputilojen korjaaminen harjoittelun keinoin, urheilijan ja liikkujan rasitusvammojen ennaltehkäisy sekä hoito, tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden analyysi ja korjaaminen.
Oma liikkuminen: Kahvakuulaurheilu, crossfit -tyyppinen salitreeni, juoksu ja pyöräily.

Ota yhteyttä tai seuraa:
aktifysio@gmail.com
aktifysio.wordpress.com
https://www.facebook.com/mariavalmentaja/
https://www.instagram.com/aktifysio/

Juhani Taivela

Oma intohimoni on liikkeen ja ennen kaikkea sen laadun ymmärtäminen sekä kerryttämäni ymmärryksen jakaminen eteenpäin. Haluan purkaa mustavalkoisia näkemyksiä ”oikeista ja vääristä” liikkeistä ja liiketekniikoista, joita terveydenhuolto- ja liikunta-alalla on edelleen runsaasti. Haluan avata kuulijoiden silmät ymmärtämään liikettä syvemmin sekä antaa heille osaamista, jonka päämääränä on liikkeen laatu ja soveltuvuus kullekin ihmiselle ja kuhunkin tilanteeseen.

Olen käynyt fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi 3,5 vuotta kestäneet erikoistumisopinnot Ortopediseen Manuaaliseen Terapiaan (OMT) ja toiminut viimeiset seitsemän vuotta OMT- fysioterapian asiantuntijana. 

Osaamiseni keskittyy OMT-fysioterapiaan, mutta katson asioita laaja-alaisesti ja huomioin asiakastyössäni myös ravintoon ja palautumiseen liittyvät asiat.  Lihaskunto- ja voimaharjoittelu eri muodoissa on kuulunut elämääni lähes kolmekymmentä vuotta. Kiinnostukseni on yhdistää fysioterapian osaamiseni harjoitteluun. Oma urheilutaustani nuoruudesta on kamppailulajeista ja joogasta.Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta pystyn tarjoamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja tutkittuun tietoon pohjaavan osaamisen asiakkailleni. 

 Juhani Taivela
0407333610 (mieluiten viesti/whatsapp)
bodyfysio@gmail.com

Atte Lindberg

Ihmiskehon kokonaisvaltainen ymmärtäminen on kiehtonut minua aina. Olen koulutukseltani biologian maisteri ja Fitfarmin kouluttama Personal trainer ja pyrin ymmärtämään kehoa sen anatomian ja fysiologian kautta. Kehitän tietotaitoani jatkuvasti syventymällä aiheisiin, kuten suoliston toiminta, uni ja stressi. Ihmiskeho on suuri ja monimutkainen kokonaisuus ja tavoitteeni on pitkään ollut ymmärtää sitä paremmin, jotta voin auttaa asiakkaitani parhaani mukaan.

Valmentajana olen kunnianhimoinen ja opettavainen, pyrin siis jatkuvasti siihen, että asiakas oppii ymmärtämään ja kuuntelemaan kehoaan ja olemaan oman kehonsa asiantuntija. Rakennan asiakkaan kanssa perustan, joka ei horju ja tällä tavoin saamme haluttuja tuloksia aikaan. Työskentelen aina asiakaslähtöisesti ja pyrin siihen, että saat juuri sinun tavoitteitasi tukevan ruokavalion ja harjoitusohjelman. 

Erikoisosaamiseni kuuluu monipuolinen kuntosaliharjoittelu ja liiketekniikat. Kuntosalitaustaa löytyy itseltäni jo 15 vuotta, tämän lisäksi valmennan omaa ulkotreeniryhmää toiminnallisen harjoittelun parissa. 
Minulta löytyy myös laajaa tietotaito erilaisista ruokavalioista

Oma liikuntatausta: Uinti, jalkapallo, Lacrosse, kuntosaliharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu.

Ota rohkeasti yhteyttä:
Ptatte.lindberg@gmail.com
Kotisivut: https://ptattelindberg.com/hinnasto/
Facebook: https://www.facebook.com/PTAtteLindberg/
0400872722

Suvi Jokinen

Ihmiskeho on kiehtonut minua kokonaisvaltaisesti aina äärettömän paljon. Haaveenani on ollut hierojan, fysioterapian, valmentajan ja psykologian opinnot. Keväällä 2014 näin Kälviänopiston infon Horstmann diplomikehoterapia opinnoista. Tämä hoitomuoto säväytti minua kovin, niimpä huomasinkin istuvani koulun penkillä. Samaan aikaan suoritin myös koululääketieteen perusteet. Näistä valmistuin 2015. Janosin opiskelua lisää ja niimpä valmistuin kuntosalivalmentajaksi 2016 ja personal traineriksi 2017. Nämä valmennukset suoritin Trainer4you:lla Vaasassa.

Talvella 2018 aloitin oman valmentajan johdolla toteuttamaan pitkäaikaista haavettani ja unelmaani. Tästä alkoi matkani kilpaurheilun parissa. Tällä hetkellä takanani on muutamat omat kisat Kokkolassa ja penkkipunnerruksen SM-kisat Salosta vuodelta 2020. Tavoitteenani penkkipunnerruksessa on ripustaa joku päivä kaulaan se kirkkain mitali. Tätä matkaa mentyäni jonkin aikaa ymmärsin yhden hyvin tärkeän osa-alueen puuttuvan. Syksyllä 2018 huomasin siis istuvani jälleen koulunpenkillä. Psyykkiseksi valmentajaksi valmistuin Oulussa Trainer4you:lta 2019. Joogahieronnan koulutuksen suoritin Kaustisen opistolla 2020.

Tällä hetkellä osaamisalueeni koostuukin siis useasta eri ammatista, joita ovat kuntosalivalmentaja, Personal trainer, psyykkinenvalmentaja ja Horstmann diplomikehoterapeutti. Tähän opinnot eivät tule missään nimessä jäämään, itsensä kehitäminen ja uuden oppiminen on tärkeää niin asiakkaan kuin itsenikin parhaaksi joten jatko -opintojakin jo suunnittelen syksyyn 2020, tässä opinto-osuudessa keskityn syventymällä liikkeen laadun puolelle.

Työni kautta haluan auttaa asiakkaitani niin heidän kipujensa kanssa, kuin vahvistamaan heidän voimavarojansa ja saavuttaakseen heidän unelmansa ja haaveensa todeksi. Unelmat on tehty toteutettaviksi ja ne voidaan saavuttaa ennemmin tai myöhemmi, kun teemme töitä niiden eteen. Haluan auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti, elämä on tässä ja nyt, se täytyy oivaltaa ja uskaltaa tehdä asioita joista nauttii. Suurin ammattiylpeys minulle on se, että ohjaan asiakkaani eteenpäin huomatessani ettei tämä ole minun tehtävissä. Onneksi yhteistyöllä on valtava voima. Sitä käytän asiakkaissani ja omassa itsessäni.

Erikoisosaamiseni on urheilijoiden psyykkinenvalmennus ja hyvinvointi, elämätapamuutosten tukeminen, tekniikoiden oikeanlainen oppiminen, liikkuvuuden parantaminen ja liikunnan ja elämän ilon löytäminen. Vahvuuteni kuuluu myös näiden kaikkien ammattieni yhdistäminen asiakkaan parhaaksi juuri siihen hetkeen mitä hän kulloinkin tarvitsee. Lisää tietoa löydät kustakin osa-alueesta sivuiltani tai soittamalla niin kerron sinulle mielelläni lisää, sillä sinua vartenhan täällä olen.
Lämpimin terveisin, Suvi

0408335147
suvi.jokinen80@gmail.com
Instagram: suvi_jokinen_pt_kehoterapia
Facebook: https://www.facebook.com/KEHOTERAPEUTTIPTSUVIJOKINEN
Kotisivut: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fhorstmann-kehoterapia-pt-palvelut-suvi-jokinen2.webnode.fi%2F%3Ffbclid%3DIwAR2ArQKsR2C-2ulQPYNziQM-aPK11gknGZDCu8sYM_Pnc4PxCjTNHmAPIZs&h=AT2n2wr7jPJwmQvn55BsHcVBfJYMkXJfqlF5IJo_A1Km1cGHmNrnmOcgy34KmCoRmH4bWfRTa3yNLigAHPjcr8IlryZE0gH880Y5PvIWO7i6ATT376wv2jB7560Bs2dmGq2j3bE8tGw