Ajankohtaista

SC ROK POLKU - VUODEN 2022 MERKITTÄVIN MATKASI ALKAKOON!

SC ROK POLKU – vuoden 2022 merkittävin matka!

👉 2kk määräaikainen jäsenyys
👉 Ryhmäliikunnat yli 40h/vko
👉 Kuntosali päivittäin 05:00-24:00
👉 Treeniohjelma salille
👉 Inbody-mittari
👉 Solarium
👉 Workshopit

Hinta 49€

Polkusi jatkuu halutessasi valitsemaasi jäsenyyteen ilman lisäkuluja.

1polku/uusi asiakas (Ei voi hyödyntää voimassaoleviin jäsenyyksiin, eikä 1.9.2021 jälkeen päättyneisiin jäsenyyksiin, kunnes päättymisestä on kulunut 12kk.)

#scrok #vastuullistahyvinvointia #scrokpolku #mikäonsinunpolkusi #löydäomapolkusi #kuntosali #kuntokeskus #kokkola #salitreeni #ryhmäliikunta #jokaisellejotakin #tietuloksiin

MUISTA KÄYTTÄÄ VANHENEVAT LIIKUNTAETUSI

Riittää, että toimitat liikuntaedun meille tämän vuoden puolella, niillä voi maksaa myös ensi vuoden liikuntamaksuja. Joulun ja uuden vuoden aikaan vastaanotto ei palvele niin laajasti kuin normaalisti, joten hoida homma ajoissa!

Meillä käy ePassi, Eazybreak, Edenred, Tyky-setelit ja Smartum. Vastaanotto palvelee ja auttaa mielellään liikuntaetuasioissa. 

#scrok #vastuullistahyvinvointia #liikuntaetu #hyvinvointietu #epassi #eazybreak #edenred #smartum #tyky #maksanytkäytämyöhemmin #vuosivaihtuukäytäetusi

SC ROK POLKU - UUSI TUOTE!

 
SC ROK POLKU
👉 2kk määräaikainen jäsenyys
👉 Kuntosali joka päivä 05:00-24:00
👉 Ryhmäliikunnat
👉 Treeniohjelma salille
👉 Workshopit
👉 Inbody-mittari
👉 Solarium
 
Hinta❓ VAIN 49€❗
 
Ei pienellä präntättyä tekstiä tai kiemuraista sääntöviidakkoa. Polkusi jatkuu halutessasi valitsemaasi jäsenyystyyppiin ilman lisäkuluja. 1polku/asiakas/vuosi.
 
Löydä oma polkusi – me autamme ja kuljemme mukana.  Lämpimästi tervetuloa liikkumaan!
 

SYKSYN RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI ON JULKAISTU

Syksyn upea ja laaja ryhmäliikunta-aikataulu käynnistyy 16.8 ja täydellisenä se toimii syyskuun alusta. Käy kurkkaamassa:

https://scrok.cubemanager.fi/calendar/client/

Mitä uutta syksyn jumpparintamalla?

👉 Jo tutusta LES MILLS CORE-tunnista treenataan syksyllä uusi 45minuutin versio. Huh, miten ihanaa!

👉 SISÄPYÖRÄILYN ystäviä hemmotellaan! Spinning-tunnit on jatkossa nimetty tunnin fokuksen mukaan: SPINNING FIILIS, SPINNING VOIMA ja SPINNING TEKNIIKKA. Näiden lisäksi pyörän selkään pääsee myös LES MILLS SPRINT-tunneilla. 

👉 SPECO HOT-perheen suositut retriitit kuukausittain sekä tekniikka-workshop kahdesti syksyn aikana (näiden päivämäärät myöhemmin).

👉 ÄIJÄHUOLTO saa jatkoa, ja syksyllä äijätkin pääsevät lämpösaliin.

Kalenteri on täynnä mitä herkullisempia yhdistelmiä, mutta jokainen tunti toimii täydellisesti yksittäinkin. Tärkeintä, että tulet ja liikut. Lämpimästi tervetuloa! 🥰