Ryhmäliikunta

LES MILLS™ Tunnit

Iso osa ryhmäliikuntakalenteriamme koostuu supersuosituista LES MILLS®️-tunneista. Tästä globaalista konseptista löytyy valikoimaa lihaskunnosta tanssiin, hiitistä lempeään treeniin ja kaikkea siltä väliltä. Kokeile rohkeasti ja löydä suosikkisi. Lisätietoa tunneista saat tarvittaessa vastaanotosta tai kuntokeskuspäälliköltä.

Lisäksi viikoittain monia eri LES MILLS-virtuaalitunteja! Ryhmäliikuntakalenterin löydät täältä!

Bodypump

Les Mills Bodypump™️ on maailman suosituin ryhmäliikuntatunti – eikä suotta! Bodypump kehittää kestävyysvoimaa. Tunnilla treenataan kehon suurimmat lihasryhmät käyttäen tankoa ja levypainoja. Liikkeet tehdään musiikin tahtiin, mutta tunti ei sisällä askelkuvioita. Löydät meiltä 30, 45 ja 60 min treenit.

Sprint

SPRINT™️ on 30-minuuttinen sisäpyörällä tehtävä HIIT-treeni, joka sopii kaikille riippumatta harjoittelutaustasta. Tunti on teknisesti helppo, mutta fyysisesti haastava. Jokainen luo kuitenkin oman haasteensa pyörän päällä. 😉

Tone

Les Mills TONE™️ on todellinen koko kropan treeni! Tone on kuin ”perusjumppaa” modernilla twistillä: sykkeennostoa, voimaa ja keskivartaloharjotteita. Tonen tunnet takuulla tarakassa ja peruskunto kohoaa! Tunnilla käytetään vaihtelevasti välineinä kuminauhaa ja levypainoja.

DANCE

DANCE on parhaimpia globaaleja tanssihittejä, raikkaita tanssiliikkeitä ja hauskanpitoa! Tule ja nauti!

Bodycombat

Les Mills Bodycombat™ on itsepuolustuslajeihin pohjautuva tunti, jonka liikkeissä näkyy mm.karate, taekwondo, nyrkkeily ja capoeira. Tässä tunnissa on vauhtia ja energiaa ja se tekee erityisen hyvää hartiaseudulle. (kesätauolla)

Bodybalance

BODYBALANCE™️ on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Keskittyminen, hengitys ja miellyttävä musiikki rytmittävät liikesarjoja, jotka kehittävät toiminnallista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnilla ollaan ilman kenkiä.

CORE

LES MILLS CORE™️ on keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsaliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaroiden lihaksia ja lantion alueen hallintaa. Välineinä käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Tunti kehittää toiminnallista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Bodystep

UUSI FUNKTIONAALINEN BODYSTEP™️ on energiaa, voimaa ja iloa pursuava tehokas treeni alakropalle. Tunnilla step-lautaa käytetään toiminnalliseen askelharjoitteluun sekä työkaluna pakaroiden, lantion ja koko alavartalon lihasten vahvistamiseen. Voit aina tehdä ilman lautaa. Ei liian vaativia koreografioita ja entistä enemmän tasasyketreeniä ja lihaskuntoharjoittelua raskaampien painojen kanssa.

Healing

SPECO®️ Hot Healing on kehoa lempeästi hoitava, rentouttava ja voimauttava tunti, jonka aikana kuljet ainutlaatuisen matkan kehon ja mielen yhteistyön mahdollisuuksiin – uniikki, voimauttava ja vahvistava, restoratiivisen yin-joogan elementtejä hyödyntävä liikuntakokemus.

Flow

SPECO® Hot Flow on vuodenaikojen ympärille rakentuva virtaava kehon ja mielen harjoitus, joka pohjautuu ikiaikaiseen luonnon harmoniaa kunnioittavaan elämäntapaan, ja kehoa ja mieltä hoitavaan joogaperinteeseen.

Aero

SPECO®️HOT AERO -tunti on uniikki ja voimauttava ilmatunti, joka palvelee kehoa monipuolisesti vahvistaen ja avaten. Tunnin aikana löydät ilma-elementin avulla kehosi uudelleen ja rakennat siitä säteilevän kauniin, vahvan ja notkean. Liinan kantavuus 170kg.

Relaxing

SPECO®️ Hot Relaxing on täydellinen hyvän olon tunti kiireisen työpäivän vastapainoksi. Lempeästi avautuva keho ja rentoutunut mieli palauttavat kehon energiavarastot ja saavat olosi tuntumaan virkeältä ja vapautuneelta. Tuntikonsepti, joka hakee vertaistaan.

Wave

SPECO®️ Hot Wave on kehoa lempeästi avaava, dynaaminen harjoitus, jonka aikana teet matkan kehosi syvimpiin lihaksiin niitä vahvistaen ja huoltaen ja koko kehon liikkuvuutta lisäten. Tunti on ainutlaatuinen yhdistelmä liikunnan estetiikkaa, kehon voimaa ja rentouttavaa mielenrauhaa.

Restoring

SPECO®️ Hot Restoring-tunti rakentaa kehon joustavaksi, jänteväksi ja ryhdikkääksi ja tekee mahdolliseksi sen, mistä monet haaveilevat, mutta luulevat mahdottomaksi. Täydellinen Pilatestekniikkaan pohjautuva kehonhallintatunti jokaiselle.

SPECO®️ Hot

SPECO®️ Hot -ryhmäliikuntakonsepti syntyi rakkaudesta liikuntaan, hyvään oloon ja elämään, josta on lupa nauttia -hyvinvoivana vielä enemmän. SPECO® HOT-konsepti tarjoaa viisi ainutlaatuista voimaannuttavaa ja vahvistavaa tuntia, joita yhdistää paitsi suloinen infrapunan lämpö, myös lupaus hyvästä olosta. SPECO® HOT -tunnit rakentuvat vahvasta kehonhallinnasta, intensiivisestä harjoituksesta, mielen levosta ja tietoisesta läsnäolosta.

Muut tunnit

Meiltä löytyy omat SC ROK-tunnit, jotka ovat omien ohjaajiemme, liikunnanalan ammattilaisten, suunnittelemia. 

Virtuaalivalikoimasta löydät Les Mills-tuntien lisäksi sisäpyöräilytunteja. Virtuaalitunnit ovat käytössäsi aina salin ollessa vapaa. Ryhmäliikuntakalenteriin pääset kalenterikuvaa klikkaamalla! Löytyy myös etusivulta.

SC ROK Spinning

Spinning kehittää perus- ja vauhtikestävyyttä, alavartalon lihaksia ja hapenottokykyä. Osalla tunneista voi fiilistellä maisemia screeniltä katsoen. 

SC ROK Hybridi

YHDISTELMÄTUNTI, jossa saat sekä sisäpyöräilyn että voimaharjoittelun hyödyt! Voimaa jalkoihin sekä tehokkaampaa hapenottokykyä ja hengityselimistöä sisäpyöräillen. Vahvuutta ja toimintakykyä ylä- ja keskikeholle kuminauhaa, levypainoja ja -tankoja käyttäen. Määrität aina itse omat vastuksesi, joten tällä tunnilla pärjää niin aloittelijat kuin edistyneemmät liikkujat!

SC ROK DANCEMIX

Dancemix on hauska ja tehokas kokonaisuus erilaisia tanssilajeja. Tällä tunnilla tärkeintä on musiikista ja liikkeestä nauttiminen ilman suuria tavoitteita tai paineita!

SC ROK Cross

Vaihtelevaa toiminnallista harjoittelua kehonpainolla, sekä mm. kahvakuulia ja levytankoja apuna käyttäen. Harjoitus skaalataan osallistujien lähtötasolle sopivaksi.

SC ROK Kehonhuolto

Kehonhuollossa tehdään monipuolisia liikkuvuusharjoituksia ja venytyksiä tavoitteena lisätä kehon liikkuvuutta, joustavuutta ja toimintakykyä niin arjessa kuin treeneissä. Sopii ihan kaikille kevyeksi treeniksi tai aktiiviseen palautumiseen.